5 Produse Pentru Picioare Diabetice Sănătoase

5 Produse Pentru Picioare Diabetice Sănătoase

Picioarele tale sunt chiar baza corpului tău, susținând greutatea acestuia și te mențin în mișcare. Deși sănătatea piciorului este importantă pentru oricine, este deosebit de importantă pentru persoanele cu diabet zaharat.

Multe complicații grave pot rezulta din cauza unei îngrijiri necorespunzătoare a piciorului. Pentru a le evita, medicii recomandă să avem o trusă cu produse esențiale îngrijirea picioarelor diabetice. Iată o listă cu 7 produse pe care ar trebui să le aveți întotdeauna la îndemână pentru a vă menține picioarele curate și sănătoase.

Talonete din silicon pentru protecția călcâielor

 

 

Talonetele din silicon ofera protectie la compresiune pentru fasciita plantara, absoarbe socul si sprijina calcaiul inlaturand durerea calcaiului.

De asemenea, ajuta la ameliorarea durerii cauzate de tendonul lui Ahile, prin amortizarea socului si impactul asupra picioarelor - talonetele sunt perfecte pentru alergare, mers pe jos sau stat in picioare.

Ciorapi speciali creați pentru picioare diabetice

 

 

Sosetele special create pentru a mentine picioarele proaspete si confortabile, fara a compromite circulatia. 

Confectionate dintr-un amestec de bumbac moale, care include tehnologiile Activefresh™ si Coolmax™ pentru picioare uscate si evitarea formarii bacteriilor, rezultand astfel o igienizare si o prospetime mai lunga a picioarelor. Confortul este maximizat prin tehnologia de amortizare a calcaiului si cusaturi netede special dezvoltate pentru acest tip de afectiune. Ciorapii sunt produsi in Marea Britanie si sunt certificati ca produse medicale inclusiv pentru materialele din care sunt produsi.

Sare de baie

Aceste săruri pentru înmuierea picioarelor sunt excelente pentru dezinfectarea picioarelor și ameliorarea durerii, umflăturilor și tensiunii. Ca sa nu mai vorbim de mirosul senzational de lavanda. In felul acesta poti avea in fiecare zi SPA la tine acasa.

Pernuțe din silicon pentru protecția picioarelor diabetice

Pernutele din silicon sunt un real ajutor pentru disconfortul creat de anumiti pantofi. Acestea sunt realizate din silicon subtire, transparent ce nu aluneca. Aceste pernute atenueaza durerea din partea superioara a talpii.

Materialul este moale, respirabil si fac pernutele usor de purtat in orice tip de incaltaminte.

Cremă pentru hidratarea picioarelor diabetice

Asigură protecția complexă și hidratarea profesională pentru picioarele diabetice. Crema ajuta la reducerea sau evitarea alterării pielii și a altor complicații grave. Substanțele active - L-arginina, Niacinamida, Rutinul, Ulei de arbore de ceai, Methol si Capsaicin - ajuta pielea si regenerarea plagilor, atenueaza pruritul si optimizeaza microcirculatia.

Nu are conservanti, nici un parfum, nici un colorant!

Pudra antimicotica pentru picioare diabetice

Este eficienta impotriva transpiratiei piciorului, si implicit, previne inmultirea bacteriilor si fungilor la acest nivel, previne instalarea infectiilor micotice si a mirosului neplacut.

Se aplica foarte usor, trebuie doar sa va pudrati laba piciorului cu pudra antimicotica, dupa spalarea in prealabil a picioarelor, ceea ce va permite sa va bucurati de o senzatie de confort si prospetime in orice anotimp si cu orice tip de incaltaminte.

Program pentru un stil de viata sanatos

Pentru evitarea complicatiilor diabetului este importanta o alimentatie corecta si un stil de viata sanatos. Programul Diafit a fost special creat pentru persoane cu diabet si contine meniuri zilnice si programe de sport pentru glicemii stabile si evitarea complicatiilor. Afla mai multe de aici - https://diafit.ro/

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.