Întrebări Frecvente

Diafit.ro oferă:

  • un Program Personalizat (pe 1 sau 3 luni), ce include consultație video cu medic Medic Specialist în Diabet Nutriție și Boli Metabolice + monitorizare ZILNICA (luni-vineri) pe whatsapp sau mail de către Medic Specialist în Diabet Nutriție și Boli Metabolice + carte de rețete "101 Rețete pentru Diabetici" + curs video (Programul online “Acasă, în corpul meu”)
  • 3 programe dezvoltate pentru persoanele cu diabet, ce includ planuri alimentare ușor de urmat, cu meniuri incluse pentru o lună de zile.

Aceste 3 programe sunt DIAFIT 150, DIAFIT 200 și DIAFIT Pentru Diabet Gestațional 180. 

Numerele din denumirile acestor programe se referă la cantitatea de carbohidrați inclusă în meniul alimentar zilnic.

Astfel, puteți alege planul potrivit în funcție de cantitatea zilnică de carbohidrați care v-a fost recomandată de doctorul diabetolog sau nutriționist.

De asemenea, pentru gravidele care se confruntă cu diabet gestațional, se poate alege planul special creat pentru ele.

Pentru o abordare mai amplă a gestionării diabetului, alegeți Programul Personalizat DIAFIT, primul program cu o abordare holistică în gestionarea diabetului din România, aplicat la nevoile tale: corp, minte, suflet. 

Programele Diafit sunt oferite DOAR în format digital, NU și ca produse fizice printate. 

Dupa efectuarea cu succes a unei comenzi, veți primi pe e-mail un mesaj de confirmare și un link (adresă website) de unde poate fi descărcat / vizionat programul achiziționat.

Veți avea acces la mai multe dosare (foldere) ce includ materialele produsului cumpărat de dvs. Aceste materiale pot fi cărți / imagini digitale (ce pot fi descărcate pe dispozitivele dvs.) sau video (ce pot fi vizionate online, direct din cadrul librăriei de produse digitale Diafit la care aveți acces).

Programele și bonusurile Diafit de tip carte digitală sunt livrate în două formate, PDF și PNG, pentru a putea fi accesate și citite mai ușor, în funcție de dispozitivul folosit: pe computer în format PDF și pe dispozitive mobile (telefon, tabletă, etc) în format PNG.

Vă recomandăm să vă creați si un cont de utilizator Diafit, cu adresa de email cu care ați realizat / veți realiza comanda, pentru a avea acces mai ușor la materialele digitale din librăria dvs. de produse Diafit.